ÚJONCSZEMLE XIX. – THE GREAT INDOORS 1×01

mv5bmjm2ndi0mtczml5bml5banbnxkftztgwnzg4ndqwmdi-_v1_sy1000_cr006661000_al_Az újoncszemle sorozatól itt olvashatsz…

Eredeti név: The Great Indoors

Imdb átlag: 5,8

Kategória: komédia

Szereplők:

Joel McHale – Jack

Chris Williams – Eddie

Shaun Brown – Mason

Christopher Mintz-Plasse – Clark

Susannah Fielding – Brooke

Christine Ko – Emma

virag1
Előzetes vélemény:

Nem fogot meg túlzottan, igaz, nem értettem teljesen, de hidegen hagyott.

Kritika:

Örülök, ha olyan újonc szitkommal találkozok, ami nem családi. Nagy reményeket fűztem ehhez a sorozathoz emiatt, bár az előzetes és az alaptörténet nagyon nem fogott meg.

mv5bntezoty0oty0mf5bml5banbnxkftztgwodk5njm0mdi-_v1_Egy utazási újság szerkesztősége áll a történet középpontjában. Jack utazásait a vadonban írja meg. Elég sok kalandban volt már része. Én a kalandjait úgy képzeltem el, mint amiket Bear Grylls által megismertem. A szerkesztőségbe visszaérve a főnöke elmondja, hogy az újságnak befellegzett, és  ezentúl online felületen fog folyni a munka, és elvárja, hogy ő segítsen a fiatal munkatársainak. Azoknak a munkatársaknak, akik a kempingezést az irodán belül tudják csak elképzelni, és semmit se tudnak a városon kívüli világról. Jacknek sok problémája is akad ezzel.

mv5bmtu1nzq0mjuyn15bml5banbnxkftztgwntk5njm0mdi-_v1_Végre egy sorozat, amiben szimpatikusak a szereplők. A főszereplő hapsi egy igazi túlélő, akinek a legnagyobb gondot az emberekkel való viselkedés jelenti. Nem tetszik neki amerre a világ tart, és ezen változtatni akar (például medvékkel :D). Brooke is elég okés. Nem sokat tudtunk meg róla, de jó főnöknek tűnik. Meg hát a jegyesség sem fog sokáig tartani számára, mert Jackkel szinte forr köztük a hangulat. Na jó, annyira ez nem igaz, de látszódik, hogy fontosak egymás számára, és nem csak barátokként.

mv5bmtc0mji0nzcynv5bml5banbnxkftztgwndk5njm0mdi-_v1_A szerkesztőség többi tagját én kevertem. Mind túl fiatal, laza, komolytalan. Sőt még kinézetre is hasonlítottak. Aki megmaradt, az a lány, Emma, volt, de persze nem nehéz kitűnnie annyi fiú közül. Nem nagyon tudnék kiemelni még tulajdonságot az előbb felsoroltakon kívül. Ő is szerethető, volt pár jó poénja. Rész közben nem nagyon tudtam melyik Mason, de ő is aranyos volt. Az egyetlen szereplő, akivel gondom volt a kutyás titkárnő volt. Ő már túl sok volt, túl idegesítő.

A helyszínek nem túlzottan változatosak. A kocsmán és az irodán kívül nem rémlik másik helyszín. A poénok szerintem elég jók lettek. Jól működik a sorozat. Ha a többi komédiához hasonlítom, az ideiek közül az egyik legjobb.

virag2

Folytatom?

Megnézek még pár részt.

Értékelésem:

színészek:  0,5/0,5

karakterek: 0,5/0,5

világ: Szitkomok között jó téma. 0,5/0,5

vicces: Nem volt a legviccesebb, de a poénok jók voltak. 1/1

látvány/díszlet:  1/1

történet: 1,5/1,5

lepke1lepke2lepke3butterfly2lepke5

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s