Újévi fogadalmak

Itt az új év, gondoltam megfogadok pár dolgot, meglátjuk mennyit tudok teljesíteni. Szeretem a kihívásokat, így nagyobb az esélye, hogy belevágok 😀

– Várólistám elolvasása – Ezt nem kell magyarázni…
– Több értékelés a blogon – Valahogy végül mindig inkább olvasok. De ha nem is heti szinten, bár két hetente jöhetne egy bejegyzés…
– 50 könyv/20000 oldal – 2015-ben sikerült, 2016-ban is szeretnék ennyit olvasni.
– Ne legyek vajszívű az értékeléseknél- Azért ne pontozzam fel, mert nincs szívem rosszabat adni, vagy esetleg nem tudok dönteni.
– Angolul olvasni (5 könyv)- Nem megy éppen a legjobban az angolul, de a Vérvonalak 3. részével nem volt gondom, így gondoltam belevágok. Szeretném végig olvasni a Vérvonalakat és a Holdbéli krónikákat is.
– 95%ra vinni a saját könyvek olvasottsgát – Ne csak áljanak itthon a könyvek, pedig mind érdekel
– Jövőre max 10 könyvet vegyek – Túlzásba vittem idén a könyvvásárlást. Jövőre szeretném csak a szükségeseket megvenni. Van elegendő könyvem itthon, ami olvasásra vár, és a könyvtárban is sok érdekel.
– Újraolvasni a Harry Pottert és a Párválasztót! Régóta szeretném, de valahogy sosem jön össze.
– Sok Vörös Pöttyöst olvasok, ám legtöbb egy stílus. Találtam egy jó kihívást Moly-n, ami segítene több féléket is olvasni.
– Minimum 6 sorozatot befejezni, amit 2015-ben vagy előtte elkezdtem- Gondolom mindenkinek ismerős, hogy nem olvas végig egy sorozatot. Jó lenne ezeket is végre befejezni.
+ 1 Megírni a könyvem – Kitaláltam egy angyalos történetet, és jó lenne megírni azt. Tudom, hogy nem lenne valami hű, de extra, magam számára is készíteném, nem másnak, de azért jó lenne, mostmár egyet befejezni (mert mindig elkezdek egyet :D)

 

Remélem sikerül betartani a fogadalmakat! Boldog Új Évet kívánok nektek!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s