Kívánságlista 1.

Minden lány szeret szép lenni, és ennek a nélkülözhetetlen terméke a smink. A kedvenc sminkjeim az Avon és az Essence márkák termékeiből kerülnek ki. Nem túl drágák, mégis elég minőségesek.

Egy nőnél sosincs elég smink. Én is így vagyok vele. Mindig csak akarok még-még. Most pár Essence terméket mutatok be, amik a kívánságlistámon csücsülnek.

liquis eyeliner waterprooffolyékony vízálló szemhéjtus

Imádom a tusokat. Mostanában áttértem a szemkihúzó tollakra, mert az otthoni tusom nagyon gyorsan lekopott, és inkább áttértem a tollakra. De már a tollakkal sem vagyok megelégedve, gyorsan elvesztik a színüket, a végeik tönkremennek, stb. Most szeretnék visszatérni a tusokra. Azért ezt a darabot szemeltem ki, mert az aplikátora elég jónak néz ki és vízálló. Tudom már, hogy amire azt mondják vízálló, az sosem az, de bár egy kis vizet kibír, szóval nem izzadom le, nem törlődik olyan gyorsan, ha hozzáérek. Szerintem jobban kellene, hogy bírja.

all about... eyeshadow palettes 01 all about nudeall about… szemhéjpúder paletta

Van pár szemhéjpalettám, de azért mindig vágyok újabbakra. Ebből a sorozatból a 01 all about nude-dal szemezek már régóta. Nagyon tetszenek ezek a barnás-rózsaszínes színek. Más blogokon is olvastam, hogy meg vannak elégedve vele az emberek, ami pozitív, de én már vettem egy másik palettát régebben az Essence-től, és hát a pigmentáltsága nem épp tökéletes. De adnék neki egy esélyt…

Collage
how to make smokey eyes smink doboz
és how to make bright eyes smink doboz

Ez első látásra szerelem volt, mikor megláttam. Nagyon tetszenek ezek a dobozok. A bright eyes elég merész választás, mert nem nagyon hordok hasonló színeket, de egyszer ki kell próbálni. A smokey eyes-zal pedig azóta szemezek, amióta megjelent. Sajnos a közelembe nincs sehol se Müller, nemhogy három méteres, így reménytelen a helyzetem, hogy beszerezzek egyet is.

match2cover! cream concealer 10 natural beigematch2cover! krém korrektor

A listámon ez az egyetlen elem, ami már van nekem, csak sajnos már elég üres. Nagyon szeretem ezt a korrektort, meg vagyok elégedve vele nagyon.

sun club all-in-one bronzing highlightersun club all-in-one bronzosító púder

Van már bronzosítóm, de nem vagyok megelégedve vele, ezért újat kerestem. Ez a bronzosító egyben highlighter is, sőt még szemhéjpúderként is használható.

all about matt! fixing compact powderall about matt! fixáló kompakt púder

Kifogytam a púderokból. Vagyis van egy, de attól olyan fehér lesz az arcom, mint egy vámpírnak. Mivel a színe láthatatlan, nem fogok hasonló eredményt elérni. Nyáron pedig ha bulizni megyek, nagy szüksége van az arcomnak egy kis fixálásra. Az ára nem drága, 999 forint, szóval, ha DM közelébe járok, első dolgom lesz megvenni.

blush brush
pírosító ecset

Az Avon egyik számában volt egy szett, amiben jó áron meg tudtam venni pár ecsetet, de sajnos a pírosító ecset nem volt benne. Az Avonos ecseteimen kívül már régebben megvettem az Essence-től a füstös szemhéjpúder ecsetet, amit imádok, és nagyon meg vagyok elégedve. Már több mint két éve használom, és olyan, mint újkorában. A dizájnozása is nagyon tetszik. A pírosítómnál is a púderekhez használatos ecsetet használom, mert másom nincs, szóval ez is elég sürgős.

 

Remélem minél előbb sikerül párat beszereznem. Próbálok majd az új termékekről tesztet is írni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s